Na predajne CBA-GVP prichádza v týchto dňoch novinka a delikatesa:
Ondavská klobása.
Jej názov „Ondavská“ odkazuje na región Ondavskej vrchoviny, ktorá sa rozprestiera na
severovýchode Slovenska. Tento región odráža tradičné spôsoby výroby mäsových výrobkov
pohladené jedinečnou domácou chuťou.
Ondavská klobása sa vyrába z kvalitného bravčového mäsa, hovädzieho mäsa a slaniny, čo v
kombinácii s prírodnými koreninami a tradičným spôsobom výroby jej dodáva jedinečnú chuť a
vôňu.
Neodmysliteľnou súčasťou Ondavskej klobásy sú prírodné koreniny: Čierne korenie, rasca ,
paprika sladká, paprika pálivá, cesnak a soľ. Ondavská klobása chutí a vonia tradíciou
a domovom.
Je údená na bukovom dreve, čo jej dodáva charakteristickú farbu, ako aj jemnú a výraznú chuť.
Pri výrobe nie su použité žiadne alergény, žiadne geneticky modifikované potraviny.
Výrobok je vhodný na priamy konzum v domácnostiach a zariadeniach verejného stravovania
bez obmedzenia vekovej skupiny. Výrobok je vhodný pre celiatikov.